Αν είσαι μέλος στο epithimies.gr,
μάθε πώς μπορείς να διεκδικήσεις μεγάλα δώρα!

Είναι πολύ απλό! Από τις 23/06 έως και τις 30/09, μπορείς να κερδίσεις προσκαλώντας τους φίλους σου! Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να τους στείλεις πρόσκληση να γίνουν μέλη κι εσύ μπες στην κλήρωση για τo iPhone 12 και άλλα μεγάλα δώρα!

Δες πώς, με τα παρακάτω εύκολα βήματα!

ΒΗΜΑ 1ο:
Συνδέσου στον λογαριασμό σου!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σύνδεσης!
Δεν είσαι ακόμα μέλος στο epithimies.gr; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου τώρα!

ΒΗΜΑ 2o:
Προσκάλεσε τους φίλους σου

Μόλις συνδεθείς, θα βρεις τον μοναδικό σύνδεσμο που σου αντιστοιχεί! Αντίγραψε τον σύνδεσμο και στείλε τον στους φίλους για να τον χρησιμοποιήσουν για την εγγραφή τους. Μπορείς να αποστείλεις τον σύνδεσμο με όποιον τρόπο επιθυμείς, για παράδειγμα μέσω email, sms, προσωπικού μηνύματος στα social media ή με όποιον τρόπο χρησιμοποιείς για να επικοινωνείς με την παρέα σου! Έτσι, τους προσκαλείς να γίνουν κι εκείνοι μέλη στο epithimies.gr!

Κάθε νέα εγγραφή φίλου, μετράει για μία συμμετοχή, με μέγιστο αριθμό τις 10*.

ΒΗΜΑ 3o:
Διεκδίκησε μεγάλα δώρα!

Κάθε νέα εγγραφή φίλου μετράει ως 1 συμμετοχή, με μέγιστο αριθμό τις 10! Όσο περισσότερες οι εγγραφές, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το δώρο που μπορείς να κερδίσεις! Για να μπορείς να μαθαίνεις πόσοι φίλοι σου έκαναν την εγγραφή τους, απλά συνδέσου ξανά!

Στο τέλος της ενέργειας, θα σε ενημερώσουμε για τον συνολικό αριθμό των φίλων σου που έκαναν την εγγραφή στο epithimies.gr χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σύνδεσμο που σου αντιστοιχεί αλλά και για το αντίστοιχο δώρο που θα διεκδικήσεις!

Γι’ αυτό… μείνε συντονισμένος!

Για να μάθεις περισσότερα, σχετικά με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, μπορείς να πατήσεις εδώ!
*Μπορείς να στείλεις τον σύνδεσμο σε όσους θέλεις κι έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό αν μέχρι 10 φίλοι σου γίνουν μέλη.